Login  | Register
Lyric Posting Community「PetitLyrics」

TOP > Lyrics > Ти си сон
Ти си сон

Artist:Martin Vučić 

  • Bookmark this page
Леј лала леј ла... Преполн локал, тугја за жал Цела си ко од порцелан Песни без нас, раце ко мраз Морам да те имам јас Од ѕвездите збунети Го земам твојот број Пишувам порака Влези во животот мој Ти си сон, сонот мој Гледам како те гали Не сум бог ни херој На срце фитил запали Леј лала леј ла... Преполн локал, тугја за жал Цела си ко од порцелан Никаде не бржам Можам и сакам и


Posted By: PetitLyrics
Number of PetitLyrics Plays:0日本語English

Terms of UsePrivacy PolicyLicensing InformationOperating CompanyContact UsHelp
© 2020 SyncPower Corporation


Page
Top